Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Κέρκυρα ο Σεντεμέντες!

Κοντά σε μια εξαιρετική αμυντική προσθήκη βρίσκεται η Λευκίμμη! Μιας και οι Πρωταθλητές Κέρκυρας, φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης και της Βέροιας, Γιάννη Σεντεμέντε (γιος του επίσης καλού αμυντικού, Θανάση Σεντεμέντε).

Σύμφωνα με το corfusports, ο πανύψηλος στόπερ (1.94) αναμένεται την Τρίτη στον κερκυραϊκό νότο ώστε να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του.

Φυσικά, (και) με αυτή την κίνηση, η ομάδα του Σφακιανάκη δυναμώνει κατά πολύ αμυντικά, και πλέον, το ρόστερ της είναι σχεδόν έτοιμο. Δίχως, να αποκλείεται πάντως, η απόκτηση ακόμη ενός ή δύο ποδοσφαιριστών.

Το βιογραφικό του Σεντεμέντε

O Γιάννης Σεντεμέντες γεννήθηκε στις 15.6.1992, στην Καλαμάτα. Έχει ύψος 1.94, και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Την επαγγελματική του καριέρα την ξεκίνησε (2009) στον Αστέρα Τρίπολης (στην U20), το καλοκαίρι του 2010 πήγε δανεικός στον ΠΑΣ Κορίνθου, και τον Ιανουάριο του 2011 στον Ιωνικό Νικαίας.

Έπειτα, έμεινε ελεύθερος από τους Αρκάδες, και συνέχισε την πορεία του στην Προοδευτική, το καλοκαίρι του 2011, ωστόσο, αρχές του 2012, έφυγε προς… Κρήτη μεριά (Ρούβας).

Στη μεγαλόνησο κάθισε ως το καλοκαίρι του 2013, αφού, τότε ήχησαν οι σειρήνες της Superleague, μέσω… Βέροιας. Στην ομάδα της Ημαθίας παρέμεινε για ένα γύρο, καθώς, στη συνέχεια, αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή (Ιανουάριος 2014).

Και μετά, Πιερικός (2014-15), Κύπρος (Ελπίδα Ξυλοφάγου, 2015-16), επιστροφή στην Ελλάδα για την Τριγλία Ραφήνας (α’ μισό της σεζόν 2016-17), ενώ, το περυσινό δεύτερο μισό της σεζόν, το έβγαλε στον Τσικλητήρα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πιθανός νέος άσος της ΑΕΛ έχει αγωνιστεί δις στη Superleague, 1 φορά στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ, βεβαίως, μετρά συμμετοχές και στη Γ’ εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected