Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η έναρξη των τμημάτων υποδομής του ΦΑΣ Νάουσα με Καραλιόπουλο, Θεοδοσιάδη και Περηφανόπουλο!

Ξεκινούν οι προπονήσεις στα Τμήματα Υποδομών του ΦΑΣ Νάουσα για τη νέα περίοδο 2017-2018.

Όπως αναφέρει το δελτίου τύπου του συλλόγου, κύρια στοιχεία λειτουργίας της Ακαδημίας των παιδικών ομάδων είναι η στελέχωση με τους έμπειρους προπονητές Μερκούριο Καραλιόπουλο (προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ), Στέφανο Θεοδοσιάδη (Υπεύθυνο Τμημάτων Υποδομών) και τον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκο Περηφανόπουλο, ενώ τα προγράμματα προπόνησης θα γίνονται με τη στενή συνεργασία-επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας (Χριστοφορίδη, Σγούρδα, Πολύζου).

Οι προπονήσεις, των τμημάτων υποδομής (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, junior, pro-junior, bambini) θα γίνονται τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, τις ώρες 16:00-17:30 στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Νάουσας. Οι εγγραφές για παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω, θα γίνονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) τις ώρες 18:00-20:00 στα Γραφεία του Συλλόγου (Δημ. Στάδιο Νάουσας).
Πληροφορίες: Στέφανος Θεοδοσιάδης, Μερκούριος Καραλιόπουλος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γραφεία ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 23320 25597. Κιν. 6947815288, 6984705407.

ΦΑΣ Νάουσα – Ακαδημία ΠΑΟ  2-2

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Αθλ. Κέντρο Αγ. Παύλου (Κουτσούφλιανη) το απόγευμα του Σαββάτου (26-8) η εφηβική ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα αγωνίστηκε με Ακαδημία του Παναθηναϊκού (από Θεσσαλονίκη), η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της στα «3-5 Πηγάδια».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, αποδίδοντας ωραίο θέαμα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Με την ομάδα του Φ.Α.Σ αγωνίστηκαν οι: Κερμανίδης, Λαφάρας, Τσιλικιώτης, Μπέκας, Ταχυδρομίδης, Κουκουλιάντας, Παπαχαρίτων, Πάλλας, Κλερίζ, Ντονάλντο, Βουλγαράκης, Μιχαλακάκης, Λεωνίδας, Ζισόπουλος.

Σκόρερς των δύο τερμάτων των Ναουσαίων ήταν οι Λαφάρας και Λεωνίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected