Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κούζας κάτω από τα δοκάρια για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας!

Στην κάλυψη της…πονεμένης μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις θέση του τερματοφύλακα, προχωρά ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας.

Μπορεί οι Καρακούτσης και Συριτούδης να μη στέριωσαν στους “πράσινους”, ωστόσο η ομάδα της Ημαθίας έχει ήδη βρει τους αντικαταστάτες και μάλιστα ο πρώτος είναι και επίσημα παίκτης του Φίλιππου.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κούζα, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ στο πρώτο μισό, ήταν μέλος της Πύδνας Κίτρους.

Η εξαιρετική του παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα με την ΑΕΠ Κατερίνης, ανάγκασαν τους εκπροσώπους της Πιερίας στη Γ Εθνική να ρίξουν το βλέμμα τους στον 19χρονο πορτιέρο, ο οποίος συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο και με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Παράλληλα, στο φιλικό των “πρασίνων” με τον Κιλκισιακό αγωνίστηκε ο 31χρονος Ιταλός τερματοφύλακας Giacomo Ratto, ο οποίος συνεχίζει να δίνει το παρόν στις προπονήσεις. Ο ύψους 1.80 γκολκίπερ με καταγωγή από το Βαρέζε της Ιταλίας, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες τόσο της χώρας του όσο και του εξωτερικού. Μάλιστα έχει βρεθεί και στα παντελώς άγνωστα πρωταθλήματα της Μογγολίας, των Φίτζι, του Παναμά και της Νικαράγουα (!), ενώ στην Ευρώπη έχει διατελέσει σε ομάδες τις Ελβετίας και της Μάλτας.

Ωστόσο για τον Κώστα Παπαδόπουλο, προτεραιότητα είναι ο Έλληνας γκολκίπερ που επίσης βρίσκεται στις προπονήσεις, με θητεία σε Καβάλα και Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος και προκρίνεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Κούζα.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ το ξεκίνημα της χρονιάς τον βρήκε στην Πύδνα Κίτρους ως το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα του μετά την εξαιρετική του παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα την ΑΕΠ Κατερίνης.

Θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του γειτονικού νομού γι αυτό και η διοίκηση του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας προχώρησε στην απόκτηση του.

Αλέξανδρε, σε καλωσορίζουμε στην “πράσινη” οικογένεια, ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected