«Ανοιχτό» άφησε το ενδεχόμενο παραμονής του και τη νέα χρονιά στον Ηρακλή ο Σίλβα Χουάντερσον μιλώντας προ ημερών στο Metropolis 95,5.

Όπως αναφέρει το bluearena, ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας που συμπλήρωσε μία πενταετία στους κυανόλευκους τόνισε ότι εάν υπάρξει καλή πρόταση και κυρίως καλύτερες συνθήκες θέλει να συνεχίσει στον Ηρακλή.

Οι συνθήκες βεβαίως κάθε άλλο παρά βελτιωμένες είναι, η πρόταση αν έχει γίνει από τον Σπύρο Παπαθανασάκη παραμένει «επτασφράγιστο μυστικό», ενώ δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι ο 34χρονος έχει λαμβάνειν και από την προηγούμενη χρονιά.

Ευρισκόμενοι ωστόσο στις 28 Αυγούστου και με τον Χουάντερσον να μην έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, την ώρα που οι περισσότερες ομάδες έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, όλα δείχνουν ότι ο Λατινοαμερικάνος θα είναι μέλος των κυανόλευκων και την προσεχή περίοδο.

Εκτός αν προτιμήσει να απέχει για ένα τετράμηνο από την αγωνιστική δράση, περιμένοντας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…

Από τους δανεικούς μόνο ο Πατσατζόγλου

Από τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης μέσω δανεισμών, μόνο ένας από τους στόχους της διοίκησης Παπαθανασάκη υλοποιήθηκε. Ο Βασίλης Πατσατζόγλου βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που προπονούνται με τον Ημίθεο με τη μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο.