Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μπλατσιώτης και Καραγεώργης οι επόμενοι!

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός, ο ένας εκ των οποίων επίσης δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Αντώνη Καραγεώργη και Πρόδρομο Μπλατσιώτη, οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (16/05/1997), αμυντικός και θα αγωνιστεί στα Χανιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε από την ΑΕΛ Καλλονής.

Ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης είναι 17 ετών (21/12/1999), τερματοφύλακας και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας, ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα στον Θερμαϊκό Κορινού Πιερίας.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Καραγεώργη (με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός) και Πρόδρομο Μπλατσιώτη.

Τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών:

Αντώνης Καραγεώργης: Είναι γεννημένος στις 16 Μαΐου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Διγενή Ρόδου. Για τέσσερα χρόνια στη συνέχεια βρέθηκε στην Καλλονή, όπου για ένα χρόνο παρέμεινε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, που απέκτησε τα δικαιώματά του. Με την ΑΕΛΚ μετράει συνολικά 4 συμμετοχές σε επίσημα ματς (Football League – Κύπελλο Ελλάδας). Είναι αμυντικός.

Πρόδρομος Μπλατσιώτης: Γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1999 ξεκίνησε από τον Θερμαϊκό Κορινού και στη συνέχεια εντάχθηκε στη Βέροια, παίζοντας στις ομάδες υποδομής της. Είναι τερματοφύλακας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected