Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο ακόμη προσθήκες οι πράσινοι

Δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες για τον ΑΣ Ρόδου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Πινδώνη και του Βασίλη Πάλλα.

Ο πρώτος είναι 31 ετών (24/03/1986), αμυντικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Δόξα Δράμας και ο Πάλλας είναι 26 ετών (11/01/1991, επιθετικός) με παρουσία σε αρκετές ομάδες με τελευταία τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Τηρώντας την υπόσχεσή του για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θανάση Πινδώνη. Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1986 αμυντικός μέσος έχει πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Καβάλας, της Καλλιθέας, της Αναγέννησης Δερύνειας, του Ολυμπιακού Βόλου, της Λάρισας, της Παναχαϊκής και δύο φορές της Δόξας Δράμας, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Θανάση Πινδώνη και του εύχεται πολλές επιτυχίες στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς»

« Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας με τον Βασίλη Πάλλα. Το νέο μέλος της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1991 στην Κοζάνη, την οποία υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, ενώ η διαδρομή στα εθνικά πρωταθλήματα του περιλαμβάνει το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Αστέρα Μαγούλας, την Καβάλα, τον Φωστήρα, τον Εθνικό Σερρών, τον Καμπανιακό και τον Αγροτικό Αστέρα. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Βασίλη Πάλλα, ευχόμενη να εξελιχθεί σε ένα από τα σημεία αναφοράς της προσπάθειας της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.»

Οριστικό τέλος για Γεωργίου

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου. Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον ποδοσφαιριστή για την προσπάθειά του στο έστω και σύντομο διάστημα της συνεργασίας του με την ομάδα και να του ευχηθεί ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected