Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έρχεται και ο Ένχελς για τον Ολυμπιακό!

Η Μπριζ φαίνεται ότι “λύγισε” στην πίεση του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος στόπερ, Μπιορν Ένχελς, θα ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”.

Όπως αναφέρει το Sport24, από εκεί που ο Ολυμπιακός δήλωνε άγνοια για το θέμα του Μπιορν Ένχελς, τελικά φαίνεται ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τους Βέλγους ο 23χρονος στόπερ της Μπριζ ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα και για λογαριασμό των “ερυθρολεύκων”.

Ουσιαστικά το “αγκάθι” ήταν η Μπριζ, η οποία ζητούσε πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του, αλλά η Στόουκ που ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωσή του, αποδείχθηκε ότι δεν έφτανε σε αυτά τα ποσά.

Ο Ένχελς άρεσε στον Χάσι, τον είχε ξεχωρίσει, όπως είχε ξεχωρίσει και αρκετούς ακόμα από τη βελγική αγορά. Υπήρχε και ο Κόντι που είχε προτείνει ο Ουσίγιος, ενώ είχαν προταθεί και οι Σαμπράνο, Βίντα.

Τελικά, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, βρέθηκε η χρυσή τομή με την Μπριζ (σ.σ. ακούγεται για δανεισμό) και ο Ένχελς βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Στο Βέλγιο το θεωρούν δεδομένο ότι θα πιάσει λιμάνι…

Στο μεταξύ, η πλευρά του Σαμπράνο πίεζε αρκετά τον Ολυμπιακό για να αποκτηθεί ο Περουβιανός στόπερ, ο οποίος είναι στην transfer list της Ρούμπιν Καζάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected