Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός Φούφας 0-1 (photos+vid)


Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας φιλικό για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, που μετά τον Κιλκισιακό (1-1) αγωνίστηκε κόντρα στον Μακεδονικό Φούφας.

Ένα μέτριο σε γενικά παιχνίδι, με πολλές δυνατές μονομαχίες ανάμεσα σε δύο ομάδες που ίσως βρεθούν αντιμέτωπες και σε όμιλο της Γ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Κερλίδη (και των Ημαθιωτών παικτών Δημήτρη Ασλαμπάλογλου και Μανώλη Γκελοσάνι) επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ματούλας στο 34′

Προηγήθηκε μια ωραία σέντρα ακριβείας του Σιδηρόπουλου, που βρήκε τον σκόρερ στην κίνηση στην “καρδιά” της άμυνας και ο τελευταίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

δείτε το βίντεο του alexandriamou.gr :

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, το 0-1 για τον Μακεδονικό παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Μίμης Μπενίσκος, ο οποίος λογομάχησε με τον ρέφερι κ. Μαλούτα.

Να σημειώσουμε πως με τα χρώματα του Φίλιππου αγωνίστηκε σήμερα ο 21χρονος αμυντικός Θωμάς Γιαμαλίδης, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά για την ένταξη του στους “πράσινους”. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κύπρο με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και παλαιότερα σε Πιερικό, Βατανιακό και Θερμαϊκό Κορινού.

Βοηθοί του κ. Μαλούτα ήταν οι κ.κ. Βαλκάνος και Νησελίτης.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Σκλιοπίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Αβραμόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Κούμπουλα, Λίτσι, Ραχήμ, Μπενίσκος. Αγωνίστηκαν και οι Γιοβανόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαλαμίδης, Αργυρίου, Καρατζάογλου, Δήμα.

Μακεδονικός Φούφας : Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Πιρίτζαους, Τακίδης, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος, Καλογιαννίδης, Γκελοσάνι, Τοπάλης, Ματούλας. Αγωνίστηκαν και οι Δημητριάδης, Κοπατσάρης, Χάιτας, Τσότσος, Τζουβάρας, Λιάμης, Φωτιάδης

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected