Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Και η βούλα στο μεγάλο… κόλπο με Αραούχο!

Ο Σέρχιο Αραούχο ανήκει και πάλι στην ΑΕΚ!

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Αργεντινού, ο οποίος θα παίξει σε αυτή ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Λας Πάλμας.

Το βράδυ της Πέμπτης (31/8) ο “Chino” προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος”, γνώρισε την αποθέωση από τους εκστασιασμένους φίλους του Δικεφάλου και αργότερα αφού πήγε στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 25χρονος επιθετικός πήρε το Νο11, αυτό που είχε δηλαδή και το περασμένο εξάμηνο, κατά το οποίο φόρεσε τα “κιτρινόμαυρα”. Ο Γιακουμάκης θα έχει πλέον το Νο9.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Αραούχο έχει ως εξής:

“H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018! Ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε πριν από λίγο σε όλα με την ΑΕΚ και θα φορέσει και πάλι την αγαπημένη του φανέλα. Ο Chino είναι και πάλι μαζί μας για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα! Ο Sergio Ezequiel Miquel Dela Vera’s Araujo γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Νεουκέν της Αργεντινής. Εντάχθηκε από πολύ μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2009-10, στα 18 του χρόνια. Αγωνίστηκε συνολικά σε 22 αγώνες (1 γκολ) και πανηγύρισε το πρωτάθλημα Απερτούρα 2011.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected