Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Να σου κάνει τέτοιο δώρο η Κύπρος και συ να…

Την ώρα που η Κύπρος γονάτιζε τη Βοσνία με 3-2, η Εθνική έμενε στο 0-0 με την Εσθονία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” χάνοντας τεράστια ευκαιρία να εξασφαλίσει την 2η θέση του ομίλου της. Mακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε, δεν είχε φρεσκάδα και ιδέες.

Γκέλα και γιούχα από τον κόσμο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με τους Εσθονούς και τώρα όλα για όλα με Βέλγιο την Κυριακή! Μία Εθνική Ελλάδας… σκιά του εαυτού της και με αρκετά δημιουργικά και μεσοεπιθετικά προβλήματα δεν κατάφερε να… διασπάσει την καλά στημένη αμυντικά και διαβασμένη Εσθονία. Σε πολύ κακό βράδυ και ο Σκίμπε με το στήσιμο της ομάδας, την διάταξη και την επιλογή των προσώπων. Το τελικό 0-0 με τους Εσθονούς προφανώς και δεν είναι καλό… μαντάτο και ενώ ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Βέλγιο πάλι στο Καραϊσκάκη. Για την ακρίβεια για την Ελλάδα πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλη γκέλα…

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανωλάς, Κ.Παπαδόπουλος (65′ Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μάνταλος (80′ Μπακασέτας), Δώνης, Βέλλιος (70′ Διαμαντάκος).

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσάλου, Κάιτ, Κρουγκλόβ, Ντιμιτρίεφ (81′ Αντόνοβ), Άνιερ (93′ Ταμ), Ζενιόφ, Κλάβαν, Γιάαγκερ, Καλάστε (89′ Μίλερ), Μπαράνοβ, Τενίστε.

Η βαθμολογία του ομίλου

Βέλγιο 19 33-2
Ελλάδα 13 10-3
Βοσνία 11 15-8
Κύπρος 10 8-11
Εσθονία 5 5-17
Γιβραλτάρ 0 3-33

Η επόμενη αγωνιστική: 03/09
Ελλάδα-Βέλγιο
Γιβραλτάρ-Βοσνία
Εσθονία-Κύπρος

Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Κύπρος-Ελλάδα
Βοσνία-Βέλγιο
Γιβραλτάρ-Εσθονία

Τρίτη 10 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Γιβραλτάρ
Βέλγιο-Κύπρος
Βοσνία-Εσθονία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected