Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

17χρονος τερματοφύλακας στο Αίγιο

Στον Παναιγιάλειο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 17χρονος (01/08/2000) γκολκίπερ Ραφαήλ Καρακίτσος, κάνοντας ένα νέο σημαντικό βήμα στην εξέλιξη του. Ήδη η ΠΑΕ του Αιγίου έχει ανακοινώσει την ένταξη του στην ομάδα.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ανήκε μέχρι πρόσφατα στο Λεβαδειακό και συγκεκριμένα στην ομάδα Νέων Κ17 της ΠΑΕ της Βοιωτίας, με την οποία μετείχε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα (βασικός).

Ο 17χρονος, γεννημένος την 1/8/2000 και πανύψηλος (1.91μ. ήδη) πορτιέρο που εμφανίζει σημαντικά στοιχεία ταλέντου δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει καριέρα συνεχίζοντας βέβαια να δουλεύει, υπενθυμίζεται ότι πριν τους Νέους του Λεβαδειακού, για μια διετία ήταν στον Αστέρα Τρίπολης, στην Κ15 αρχικά και στην Κ17 έπειτα, βασικός επίσης και τις δυο.

Ο Ραφαήλ Καρακίτσος κατάγεται από το Πράσινο (είναι γιος του παλαίμαχου γκολκίπερ Μάριου Καρακίτσου, ο οποίος είχε αγωνιστεί παλαιότερα για χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο, τόσο ως παίκτης του τότε δυνατού Πήγασου, όσο κι άλλων τοπικών ομάδων).

Ξεκίνησε από την Ακαδημία του Πανηλειακού. Έγινε στέλεχος της Μικτής Παίδων Ηλείας όπου τον είδε και τον απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Στο προηγούμενο διάστημα της παρουσίας του στην Τρίπολη είχε κληθεί και στη προεθνική Παίδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected