Κατηγορίες
Basket

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας για την εταιρία “ARTHROMED”

Ένας ακόμη χορηγός για τον ΑΟΚ Βέροιας, που θα αγωνιστεί μετά από πολλά χρόνια στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία “ARTHROMED” για τη σημαντική και σπουδαία στήριξη της φετινής προσπάθειας του συλλόγου μας στη Γ Εθνική.

Η εταιρία “ARTHROMED”,  που εξειδικεύεται στο χώρο των ορθοπεδικών ειδών και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην 30χρονη εμπειρία του στελεχιακού δυναμικού της αλλά και στην τεχνογνωσία του προσωπικού της, βρίσκεται φέτος στο πλευρό του συλλόγου μας, σε μια χρονιά που θα συμμετέχει σε Εθνική Κατηγορία.

Για τον ΑΟΚ Βέροιας και γενικότερα τον αθλητισμό, κινήσεις σαν αυτές αποτελούν πολύ σημαντικές “ενέσεις” και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε μια “χομπίστικη” κατάσταση, όπου μόνο όσοι αγαπούν το εκάστοτε άθλημα, μπορούν και βοηθούν από το δικό τους μετερίζι.

Η διοίκηση της ομάδας εύχεται στον διευθυντή και στο υπαλληλικό προσωπικό της εταιρίας “ARTHROMED” πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες αλλά και πολλές νέες ιδέες στο μέλλον που θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο  την ήδη διευρυμένη πελατειακή βάση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected