Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Μίνι ανάλυση των 4 φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων της Ημαθίας (Πέμπτη 31/8)

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (31/8) για τις ομάδες της Ημαθίας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ενώ απομένουν 10 μέρες για την έναρξη της φετινής σεζόν, με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ημαθίας (9-10/9)

Αναλυτικά η μίνι ανασκόπηση του SportsUp :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΟ Μαρίνας  6-2 (Φρέντι, Κοτζαχρήστος, Πέτγαζλης 2, Ουέλινγκτον 2 / Γεωργίου 2)

Πολύ αποτελεσματικός ο ΓΑΣ στο σημερινό παιχνίδι με τον συντοπίτη ΑΟΜ, έφτασε στα έξι γκολ και έδειξε πως βαδίζει σε καλό δρόμο ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων για το κύπελλο Ημαθίας. Δύο τέρματα σημείωσε στην επανεμφάνιση του με την κιτρινομπλέ φανέλα ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και μάλιστα το πρώτο τέρμα ήταν με το δεξί πόδι, ενώ δύο γκολ πέτυχε και ο Θοδωρής Πέτγαζλης. Για τον ΑΟ Μαρίνας, που προβλημάτισε με την εμφάνιση του ο Πάρης Γεωργίου ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Τσίλης, Τάσο, Ασλάνογλου, Κοτζαχρήστος, Φρέντι, Μπρέγκου, Πέτγαζλης, Κουλιανίδης, Μπουρδάνος. Αγωνίστηκαν και οι Ουέλινγκτον, Μωυσίδης, Μαγγίζης, Μισιρλίδης, Δουΐτσης, Εξαρχόπουλος, Μουρατίδης, Ηλίας, Γεωργιάδης, Ευθυβούλης

ΑΟ Μαρίνας : Θεοδοσιάδης, Τεζεψίδης, Κελέσμητος, Καραντώνης, Μπόφτσης, Καραγκούνης, Πουταχίδης, Μισαηλίδης, Γεωργίου, Παπαδής, Σταμάτης

Θύελλα Σταυρού – Ολυμπιακός Λουτρού  3-3 (Μυλωνάς Αχ., Μυλωνάς Γ., Σαντικίδης / Αναστασόπουλος Δ.Ε., Αναστασόπουλος Δημ., Τριανταφυλλόπουλος Α.)

Εντυπωσιακό ματς αλλά άδοξο φινάλε στην αναμέτρηση του Σταυρού, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στην κανονική του διάρκεια καθώς  5 λεπτά πριν τη λήξη, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ της ισοφάρισης της Θύελλας και ο εκτελών χρέη ρέφερι της συνάντησης…έριξε τίτλους τέλους, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, προηγήθηκαν με 2-0 λίγο πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών, με τους “πράσινους” να αντιδρούν και να φέρνουν το ματς στα ίσια λίγο πριν την ανάπαυλα. Οι νεοφώτιστοι στην Α2 πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 85′ η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά “έγραψε” το 3-3, το οποίο θεωρείται και το τελικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως δεν συμπληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Βέροια Κ19  1-4 (Καριπίδης /?)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Κ19 της Βέροιας, που φέτος θα αποτελέσει το μοναδικό τμήμα υποδομής της “Βασίλισσας” όπως επιτάσσει άλλωστε η Football League. Οι “πράσινοι” τα βρήκαν…σκούρα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καψαλιάρη, που επικράτησαν με σκορ 4-1 και έδειξαν απόλυτα έτοιμοι ενόψει του αντίστοιχου πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΑΕΠ Βέροιας – ΠΑΟΚ Κουλούρας  4-3 (Κωστογλίδης 2, Παπαδόπουλος Κ.Η., Παπαδόπουλος Κ.Θ. / Μουγτοσίδης, Τερμιτζόγλου 2)

Ανοιχτό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Ραχιάς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με νεαρούς κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές. Οι Πόντιοι επικράτησαν με το…αγγλικό σκορ 4-3 του ΠΑΟΚ Κουλούρας, που δίνει το τρίτο φιλικό μέσα σε 5 μέρες, ωστόσο φανέρωσε και πάλι πολύ καλά στοιχεία, που θα συνοδέψουν το συγκρότημα του Νίκου Καρύδα στη νέα σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου όμως αντέδρασε και έφτασε με σερί τερμάτων στο 4-1, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στο τέλος στο τελικό 4-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected