Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θανάσης Γεωργίου : ‘Τα παντελόνια που φοράω τα τιμάω…’

Με πολλές αιχμές αποχαιρετά τον ΑΣ Ρόδου ο Ημαθιώτης γκολκίπερ Θανάσης Γεωργίου, που αποκτήθηκε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά τελικά δεν θα αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι των “πρασίνων”.

Μάλιστα, με επιστολή του προς τα ΜΜΕ της περιοχής, εκφράζει την απορία του για το ότι διέρρευσε πως “δεν έπεισε για τις δυνατότητες του” αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον προπονητή Πάρη Ανδράλα.

Αναλυτικά :

«Με έκπληξη διάβασα στα Μ.Μ.Ε. πως δεν κατάφερα να πείσω με τις ικανότητες μου…

Αφού πρωτίστως πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Ρόδου, σε όλους μου τους συμπαίκτες όπου για 1,5 μήνα ήμασταν καθημερινά μαζί και είχαμε μια άψογη συνεργασία, τον φροντιστή, Γιάννη Παπάζογλου που προσπαθούσε καθημερινά να είναι όλα στην εντέλεια μέσα στα αποδυτήρια. στον γυμναστή κ. Γκάιόα Δημήτρη που είναι πραγματικά επιστήμονας στο κομμάτι εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης των παικτών και τέλος τον Μποαγάνα Γιώργο προπονητή τερματοφυλάκων για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε.

Στην προσωπική μου ζωή και ειδικά στο ποδόσφαιρο αυτό το λίγο που έχω καταφέρει είναι προσπάθεια δουλειάς και αγάπης για το άθλημα, και ότι κατάφερα ήταν πραγματικά με το σπαθί μου και με τη βοήθεια του Θεού.

Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε ανθρώπους που άλλα λένε παρουσία 25 ποδοσφαιριστών και άλλα κάνουν. Δεν χρειάζεται να αποδείξω απολύτως τίποτα σε ανθρώπους που μου έλεγαν και 1000 λάθη να γίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εμείς είμαστε εδώ για εσένα γιατί το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και αποφάσεων.

Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αρσενικός και τα παντελόνια που φοράω να τα τιμάω σε αντίθεση με ορισμένους που δεν είχαν ούτε καν το θάρρος να με κοιτάξουν στα μάτια και να μου πουν ότι δεν τους «έπεισα». Καλή ποδοσφαιριστή σεζόν στην ομάδα της Ρόδου.

Με εκτίμηση, Θανάσης Γεωργίου»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected