Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Χρυσόπουλο ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας!

Στη 16η του μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο, προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιουτ Χρυσόπουλου.

Ο 18χρονος (12/02/1999) μέσος αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, ενώ παλιότερα έπαιξε στην Κ17 της Βέροιας αλλά και στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Στην απόκτηση του νεαρού (γεν.1999) Στέλιου Χρυσόπουλου προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ειναι 18 ετών αλλά έχει πλούσιες παραστάσεις από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μιας και υπήρξε μέλος του αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας της Κ17 της Π.Α.Ε. Βέροιας και πέρυσι στην Α1 κατηγορία με την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, ηλικίας 18 ετών (12/2/1999), ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ με βασικά χαρακτηριστικά την καλή τεχνική κατάρτιση και την προώθηση της μπάλας στην επίθεση.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την κ 17 της Π.Α.Ε. Βέροιας.

Η Διοίκηση του σωματείου μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην Αγιαμαρινιώτικη οικογένεια και εύχεται κάθε επιτυχία.

Το πρόγραμμα προγραμματισμένο φιλικό με την ομάδα του Μάνδαλου Πέλλας που ήταν σήμερα σήμερα στο Μαντάλου αναβάλλεται. Ο επόμενος προγραμματισμένος φιλικός για την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι η Τρίτη και ώρα 6 με την ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected