Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Έδειξε τα…δόντια του ο ΟΦΗ, 1-0 τον Πλατανιά!

Σπουδαία εμφάνιση από τον ΟΦΗ, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο φιλικό με τον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το gentikoule, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε τρεις καλές στιγμές με τον Ντεβέσα να απειλεί δύο φορές και τον Στάμου μία. Ενδιάμεσα ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 12ο λεπτό αρχικά με τον Κουσκουνά κι έπειτα με τον Μάνο.

Στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν αρκετά παραγωγικό στην εκδήλωση ευκαιριών, χωρίς όμως κάποιο τέρμα, ο ΟΦΗ στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Πλατανιά και απείλησε με τον Ορτέγκα και τον Χαντί πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Πλατανιάς απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ του Μπούτνικ και του Βάντερσον.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Πλατανιά να χάνει τεράστια ευκαιρία, όταν ο Μπούτνικ σούταρε με τον Στρέζο να αποκρούει εξ επαφής και τον Ντεβέσα να αστοχεί σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό, ειδικότερα μετά το 60ο λεπτό. Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτη φορά στο 47΄με τον Κουσκουνά να προσπαθεί αποτυχημένα να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Πλατανιάς δεν απείλησε ιδιαίτερα με εξαίρεση δύο μακρινά σουτ που δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα τον Στρέζο.

Τελικά ο ΟΦΗ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την καλή του εμφάνιση με γκολ του Ποτουρίδη στο 86’. Ο Ορτέγκα εκτέλεσε ωραία το κόρνερ και στο ύψος της μικρής περιοχής ο Ποτουρίδης με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 0-1 για τους «μελανόλευκους», το οποίο ήταν και τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πορτουλίδης, Μάνος, Κουσκουνάς, Ορτέγκα. Αγωνίστηκαν επίσης: Παπαστεριανός, Οικονόμου, Μάρτος, Παπατόλιος, Όγκμποε

Πλατανιάς: Koκκαλάς, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Κοροβέσης, Στάμου, Βάντερσον, Κρός, Πατράλης, Μπούτνικ, Ντεβέσα, Παπανικολάου. Αγωνίστηκαν επίσης: Ομπερχάουζερ, Ουές, Στάθης, Στανισάβλιεβιτς, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Σκουλουδάκης, Εν σι Κουλού, Γκρέζλατσκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected