Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Έκλεισε το ρόστερ με Παπαδόπουλο

Με ενίσχυση στην άμυνα ολοκλήρωσε τις κινήσεις της η Παλαιόχωρα, που σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko απέκτησε τον Αποστόλη (Τόλη) Παπαδόπουλο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της σελινιώτικης ομάδας ολοκλήρωσε σύντομα τη συνεργασία του με τον “νεοφώτιστο” στη Γ’ Εθνική Ταμυναϊκό και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον εκπρόσωπο των Χανίων στην κατηγορία αυτή.

Ο Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 27 Ιουλίου 1991 και την περασμένη σεζόν βοήθησε τον ΑΟ Σύρου να κατακτήσει τον τίτλο στις Κυκλάδες και να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική (χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή).

Πρώτη φορά σε εθνικές κατηγορίες “εμφανίστηκε” με τον Πανναξιακό στη Δ’ Εθνική και ακολούθησαν στη Γ’ ο Οδυσσέας Κορδελιού (16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), ξανά η ομάδα της Νάξου (17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και ο Ηλυσιακός (24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), στον οποίο έκανε την πιο “γεμάτη” χρονιά του. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα χωρίς συμμετοχές από τον Πανελευσινιακό (Football League) τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε σε Εθνικό Γαζώρου και ΑΕ Ηράκλειο στη Γ’ Εθνική (9 και 9 συμμετοχές αντίστοιχα) και το α’ μισό της σεζόν 2016-2017 μέτρησε 3 συμμετοχές με τον Παναργειακό πριν μετακομίσει στη Σύρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected