Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεταγραφικό…ντου της Καλαμάτας!

Έτοιμη για το επόμενο μεταγραφικό της “χτύπημα” είναι η Καλαμάτα, η οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη!

Σύμφωνα με το sport365, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή. Ο Καστοριανός άσος μετρά περίπου 250 συμμετοχές σε Super League και Football League. Γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1986, ο 31χρονος αμυντικός μέσος, αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό.

Ξεκίνησε την διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Προοδευτική και Κορωπί και στη συνέχεια οι μετακινήσεις σε Ηλυσιακό, Καστοριά, Κέρκυρα, Εθνικό (δυο σεζόν, 48 συμμ.), Παναχαϊκή και Απόλλωνα Αθηνών. Στην ελαφρά ταξιαρχία (σεζόν 2012-13) ήταν βασικό στέλεχος κατακτώντας την άνοδο στη Super Leαgυe στην οποία την επόμενη σεζόν είχε τρεις συμμετοχές. Ακολούθησε η Λάρισα, ο Αχαρναϊκός και ο Αγροτικός Αστέρας (17 συμμ.,1 γκολ μέχρι τον Μάρτιο).

Την ίδια ώρα, το νέο πρόσωπο στο σημερινό φιλικό της Μαύρης Θύελλας με αντίπαλο τον Τσικλητήρα στην Πύλο, που έληξε ισόπαλο 1-1 ήταν ο Νίκος Μπούρας, που αγωνιζόταν στον Φωστήρα (7 συμ.) και έχει παίξει ακόμη στην Κ15 του Ατρόμητου.  Ο Μπούρας είναι 21 ετών (22/09/96) και αγωνίζεται ως στόπερ.

Τρεις παίκτες δανεικούς 

Οι Σάκης Γεωργιόπουλος, Ηλίας Κουντάνης και Νίκος Δημητρίου αποφασίστηκε από τον Νίκο Ζαλίκα να αγωνιστούν φέτος δανεικοί σε κάποιους άλλους συλλόγους και να παρακολουθείται η εξέλιξή τους.

Ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, σε συνάρτηση με τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες που αναμένονται.

Στην περίπτωση του Κουντάνη, η απόφαση πάρθηκε από κοινού με την τεχνική ηγεσία, καθώς ο 22χρονος μέσος θέλησε να πάει σε μια ομάδα που θα έχει πιο ενεργό ρόλο, ώστε να βρει ρυθμό μετά τον περσινό του τραυματισμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected