Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Βόλος ΝΠΣ για…Super League, 4-2 τον ΠΑΟΚ!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Βόλο ΝΠΣ, που επικράτησε με 4-2 του ΠΑΟΚ σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον Βόλο.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και δίκαια συγκαταλέγονται στα φαβορί για την άνοδο στη Football League της επόμενης σεζόν.

Από την άλλη, αν κάτι μπορεί να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου, είναι η παρουσία του νεοφερμένου Ομάρ Ελ Καντουρί και σε καμία περίπτωση η ήττα με 4-2, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να εμφανίζει και πάλι πολλές αδυναμίες στην άμυνά της.

Ένα παιχνίδι που και πάλι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφάνισε πολλές και σημαντικές αμυντικές αδυναμίες, κυρίως αμυντικά με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία γκολ σε ένα ημίχρονο (4-2 το τελικό σκορ), ωστόσο στο παιχνίδι αυτό ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία σε τρεις παίκτες από την Κ20 να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και εμπειρίες από την πρώτη ομάδα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο SDNA

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Καλαμίδας (53′ Δημηνάς), Ηλιάδης, Δημόπουλος, Παστόπουλος, Μαρτσέλο, Καμπαγιέρο (66′ 66′ Μηλιώτης), Μάντζης (63′ Δεμηρτζόγλου), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Κυπαρίσσης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης (46′ Σιαμπάνης), Λέοβατς (46′ Λεβέκ), Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς (46′ Βαρέλα), Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (66′ Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46′ Κάτσε), Πέλκας, Σταθόπουλος (50′ Γκαργκαλατζίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected