Κατηγορίες

Είσαι στην προπόνηση; Είσαι στη δουλειά ή στο σπίτι; Να πως δεις ΖΩΝΤΑΝΑ την κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας!

Με την κλήρωση του Κυπέλλου Ημαθίας αλλά και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής, ξεκινά τη Δευτέρα (4/9), η σεζόν 2017/2018 στην Ημαθία.

Στις 19.30 το ΔΣ της Ένωσης αλλά και οι εκπρόσωποι των σωματείων, θα δώσουν το παρόν στο Παραδοσιακό Εστιατόριο «Το Βαγονάκι του Πετράκη» στη Νάουσα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί (εκτός της κλήρωσης), η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το βασικό θέμα είναι η υποβολή προς έγκριση του Οικονομικού Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων για το 2018 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου αλλά και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής.

Η συμμετοχή στο Κύπελλο είναι υποχρεωτική για τις ομάδες της Γ Εθνικής (ΦΑΣ Νάουσα, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Φίλιππος Αλεξάνδρειας) αλλά και αυτές της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής, ενώ τα σωματεία Β και Γ Ερασιτεχνικής μπορούν να δηλώσουν εφόσον το επιθυμούν.

Η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου και μία εβδομάδα μετά θα λάβει χώρα η δεύτερη φάση, επίσης με αγώνες νοκ άουτ.

Εσείς δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο www.sportsup.gr, λίγο πριν τις 19.00, όπου εύκολα και γρήγορα θα δείτε την όλη διαδικασία, τα ζευγάρια αλλά και το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected