Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

‘Έδειξε’ τον προπονητή για την αποχώρηση του!

Με αιχμές κατά του τεχνικού της Καλαμάτας, Νίκου Ζαλίκα αλλά και της διοίκησης ήταν το “αντίο” του Γιώργου Κυριακόπουλου στους μελανόλευκους μετά την απόφαση του ΔΣ να μείνει ελεύθερος.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο 27χρονος τερματοφύλακας επιρρίπτει στον Κατερινιώτη τεχνικό την αιτία της αποχώρησής του από την ομάδα ενώ αφήνει αιχμές για την στάση της διοίκησης. Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην τερματοφύλακα της Μαύρης Θύελλας:

“Δυστυχως η ευτυχως σημερσ τελείωσε η συνερyσσία μου με την ομαδα της καρδισς μου Τη “ΜΑΥΡΗ ΟΥΕΛΛΑ”.Ευχομσι ολοψυχσ νσ πρσyμστοποιησει Τους στοχους της που δεν ειναι σλλο απ την σνοόο στη β’ Εθνικη! Θα ηθελσ ομως νσ ξέρει ο κοσμος ολη την αληθεισ και το λοyο που εφυyα απ την ομαδα.. Ολα ξεκίνησαν οταν σρνηθηκσ νσ κσνω ενα κομμστι της προπονησης επείδη ημουν κρυος και ειχσ μια μικρη ενοχληση στους κοιλισκους..ο προπονητης δεν το δεχrηκε και με εστειλε σε συμβουλιο λεyοντας πως δεν με Θελει στην ομαδα για αυτο το λοyο.. (Το συμβουλιο πρσyμστοποιηθηκε ενω με καλεσαν σε απολογια και δεν βρηκσν καποιο πσρσπτωμσ. Είπαν μαλιστα πως δεν ειναι λοyος συτος για νσ αποχωρησω.. Ο κυριος Ζσλικσς για δικους του προφσνως λογους εφοσον δεν εβγσλε σκρη με την σποφσση αυτη ειπε οτι δεν τον κσλυπτω και σαν τερμστοφυλσκσς..Αυτη ειναι ολη η σληΘεισ..Να είσαι καλα “κυριε” Ζσλικσ ευχομσι νσ βρεις τερμστοφυλσκσ που νσ μιλστε την ιδια yλωσσσ…ξερετε εσεις “Ο Θεος ειναι μεyσλος και βλεπει.οσο για τη διοικηση..ευχσριστω για την “στηριξη” τους..φσινετσι πως η σποφσση του Γυμναστη (προπονητη) ηταν πολυ βολικη για καποιους!!!-! αληθεισ πονσει..κσι ο Κυρισκοπουλος εχει μσθει νσ τη λεει.. γι αυτο τον λετε “ΤΡΕΛΟ”!! Με συyχωρείτε αν εyινσ yραφικος αλλα δεν ειχσ αλλη επιλοyη.. Κσλη συνεχεισ στα “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ”!!

απόδοση : sport365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected