Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και ο Ψιάνος!

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Αστέρα Βλαχιώτη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέργιου Ψιάνου.

Ο 27χρονος (12/09/1989) αμυντικός από την Κοζάνη, συμμετείχε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου ωστόσο η μετακίνηση του στους “κυανόλευκους” του Βόλου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ωστόσο έμελλε τελικά να φορέσει το συγκεκριμένο χρώμα φανέλας και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στους πρωταθλητές Λακωνίας.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Football League με τον Κισσαμικό (10 συμμετοχές) ενώ το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στον Αχαρναϊκό (8 ματς, ένα τέρμα) μετά τη θητεία στον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αγία Νάπα Κύπρου, Νέα Σαλαμίνα, Νίκη Βόλου, Θρασύβουλο, Εθνικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Ψιάνου.

Ο Δημήτρης Μανιατάκος ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού χαφ Στέργιου Ψιάνου. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει μεγάλη εμπειρία στα Πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής και Football Legue.
Τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός πριν τον ΑΣΤΕΡΑ, ήταν ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.

Σήμερα ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησε από τις κερκίδες την νέα του Ομάδα στον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ. Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον προπονητή Miki Tsirkovits,τον γυμναστή Θόδωρο Γκάτζιο και γνώρισε τους νέους συμπαίκτες.

Δήλωσε ενθουσιασμένος από τον πρόεδρο ,τον προπονητή και το κλίμα στην Ομάδα.

Είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη και να μην διαψεύσει τον Δημήτρη Μανιατάκο για την εμπιστοσύνη του να τον φερει στην Ομάδα που έχει στόχους και φιλοδοξίες.
Ευχόμαστε στο Στέργιο Ψιάνο κάθε επιτυχία με τον ΑΣΤΕΡΑ!!!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected