Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Περίπατος της Εθνικής!

Με δύο γκολ από τον αρχηγό της Ευθύμη Κουλούρη και από ένα των Κώστα Γαλανόπουλου, Γιώργου Μανθάτη και Θανάση Ανδρούτσου, η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε 5-1 την αντίστοιχη της Μολδαβίας στο δεύτερο παιχνίδι της για την προκριματική φάση του UEFA EURO U21 2017-2019.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αν ο γκολκίπερ των Μολδαβών δεν έκανε σωρεία επεμβάσεων αλλά και οι παίκτες μας ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Γαλανόπουλος μόλις στο 7ο λεπτό, ακολούθησε η ισοφάριση των φιλοξενούμενων με τον Καράρους στο 34ο, αλλά μετά ανέλαβε δράση ο Κολούρης, ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου έκανε το 2-1. Ο Μανθάτης στο 47ο λεπτό έκανε το 3-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Κολούρης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (4-1). Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ανδρούτσος με πέναλτι το 78ο λεπτό.

Συνθέσεις

Ελλάδα: Κότσαρης- Σάλιακας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Πασαλίδης, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (76’ Μεληκιώτης), Λημνιός, Μανθάτης (65’ Χατζηγιοβάννης), Ανδρούτσος (79’ Ορφανίδης), Κουλούρης.

Μολδαβία: Τιμπούρ- Α. Μαχρίτσι, Μαραντίτσι, Γιάλμπα, Ντράγκαν, Οαντσέα (49’ Νταμάστσαν), Μπόιτσιουκ, Β. Μαχρίτσκι, Μπόγι, Τσαράρους (73’ Μαντριτσένκο), Γκούλτσεακ (50’ Κογιοκάρου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected