Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Έδειξε τις διαθέσεις του ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος στο φιλικό με Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου!

Κάτι περισσότερο από έτοιμος αποδείχτηκε ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων στο Κύπελλο, που επικράτησε στο σημερινό φιλικό ενός αντιπάλου που θα αγωνιστεί δύο κατηγορίες επάνω, ενώ πέρσι οι δύο ομάδες είχαν απόσταση…πέντε επίπεδα!

Μπροστά σε 200 περίπου θεατές, το σύνολο του Σάκη Παγγούρα απέδειξε πως είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική της νέας περιόδου και αν δει κάποιος τη σημερινή σύνθεση κόντρα στον συνονόματο Αγροτικό, σίγουρα θα σχηματίσει την εικόνα πως πρόκειται για ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Με μια άμυνα που δύσκολα έχεις…πρόσβαση (δεσπόζουν οι Κύρτσογλου, Τόζογλου και Μαγγανάρης), τον Μουσκεφτάρα στο τέρμα που είναι ακόμη πιο έμπειρος και με παίκτες στην επίθεση που έχουν μεγάλη ευχέρεια στο γκολ (Καραντουλαμάς,Βενιόπουλος ενώ απουσίαζε ο Σαμψωνίδης), οι “πράσινοι” έχουν ενισχυθεί σημαντικά και βάζουν πλώρη για τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.

Το σημερινό ματς κρίθηκε στο τέρμα που πέτυχε με γυριστό σουτ ο Άγγελος Καραντουλαμάς, που έδωσε στο 37′ το προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ σε όλο το ματς, παρά την (φυσιολογική πίεση που δέχτηκε από έναν αντίπαλο που ετοιμάζεται για τη Γ Εθνική, κατάφερε να κρατήσει αμυντικά και να πάρει στο τέλος μια νίκη (φιλική μεν) αλλά πολύ σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Τράντο

Η σύνθεση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος : Μουσκεφτάρας (80’Ευαγγελινός), Μαγγανάρης, Τόζογλου, Κιοσέογλου, Μπακιρτζής (65΄Ζερδαλής), Βενιόπουλος (85΄ Ζουρνατζίδης), Κύρτσογλου, Ελευθεριάδης (65΄Χουσεΐνογλου Χ.), Τσογμελίδης (55′ Χουσεΐνογλου Τ.), Καρβούνης, Καραντουλαμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected