Α-Β-Γ Εθνική

Το πρώτο φιλικό των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Και ενώ η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ορίστηκε και το πρώτο από τα τουλάχιστον τέσσερα φιλικά μέχρι την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου θα ταξιδέψει την Κυριακή 10/9 στην Καστοριά και συγκεκριμένα στη Χλόη, για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κάστωρ που αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Η αναμέτρηση έχει ώρα έναρξης στις 15.00

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των άλλων τμημάτων του συλλόγου για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά :

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, την Κυριακή 10/9/2017 στις 15:00, στο γήπεδο του Α.Ο Κάστωρ στην περιοχή Χλόης, με την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα ου Ν. Καστοριάς.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται το Σάββατο 9/9/2017 στις 17:00, στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα Δόξα Λιανοβεργίου, για την 1η φάση του κυπέλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας θα έχουν προπόνηση την Πέμπτη 7/9/2017 στις 17:00, και το Σάββατο 9/9/2017 στις 10:30.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected