Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έρχεται και πάλι Ελλάδα ο Ντακόλ!

Ο Αλεσάντρε Ντακόλ επιστρέφει στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λαμία συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται στην χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Λαμία να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αλεσάντρε Ντακόλ επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με το Sport24, ο 31 ετών Βραζιλιάνος αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα έως το Σάββατο (9/9, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο τέως φορ της σκωτσέζικης Χάμιλτον έπαιζε στη χώρα μας από το 2004 μέχρι το 2015! Αρχικά για τον Ολυμπιακό και ακολούθως για Κέρκυρα, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Θρασύβουλο και ΑΕΚ! Με την Ένωση αγωνίστηκε σε Γ’ και Β’ Εθνική, ενώ την τελευταία διετία έπαιζε στη Σκωτία, στη Χάμιλτον.

Με τον προπονητή της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ, είχε συνεργαστεί το 2005-2006 στην Κέρκυρα, όταν μαζί είχαν οδηγήσει τους Φαίακες στη Super League. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 29 ματς και σημείωσε επτά γκολ, ενώ το 2015-2016 κατέγραψε 15 συμμετοχές, στο πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Στην ομάδα της Χάμιλτον ο Ντακόλ είχε συμπαίκτες δύο Έλληνες, τον Γιάννη Σκόνδρα και τον Γιώργο Σαρρή. Τον προηγούμενο Ιούνιο αποχώρησε από εκεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected