Γ Εθνική / Τοπικά

Πολύ…μέλλον για την έναρξη της Γ Εθνικής! Όλα πάνε πίσω λόγω μπαράζ και…Ηρακλή!

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η φετινή Γ Εθνική έχει πολλές ιδιαιτερότητες λόγω της (φαεινούς όπως αποδείχτηκε) ιδέας να αυξηθούν οι όμιλοι της Γ Εθνικής, χωρίς να έχει προβλεφθεί τι θα γίνει σε περίπτωση μη δηλώσεων συμμετοχής ή περιπτώσεων όπως της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Πρωταθλημάτων στην ΕΠΟ, προέκυψαν δύο σημαντικά ζητήματα : πρώτον το μπαράζ που ορίστηκε από την ΕΠΟ για την ερχόμενη Τετάρτη 13/9 στην Κατερίνη και αφετέρου οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή, οι οποίες ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, όλες οι εκκρεμότητες αναγκάζουν την Επιτροπή να πάει πίσω τόσο τον καθορισμό των ομίλων (πιθανώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα) όσο και την κλήρωση (πάμε για Δευτέρα 18/9), ενώ φαίνεται πως θα μετατεθεί και η έναρξη της σεζόν για την 1η Οκτώβρη!

Και ενώ αρκετές ομάδες (αν όχι όλες) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στα τέλη Ιούλη, βλέπουν τις προσπάθειες τους για μια νορμάλ προετοιμασία να πέφτουν στο κενό, καθώς κινδυνεύουν να…καούν στο ζέσταμα!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Ηρακλής να μη δηλώσει συμμετοχή στη Football League, που σημαίνει πως τόσο η Δόξα όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης αποχαιρετούν τη Γ Εθνική και τότε ο αριθμός 98 μετατρέπεται αυτόματα σε 96!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected