Κατηγορίες
Football League

Τέλος τρεις από τη Βέροια, λόγω ορίου ηλικίας

Από τις 30 Αυγούστου το FL News είχε ενημερώσει πως το συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε να μην περάσουν οι ελαστικοί περιορισμοί για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Οι Στέφανος Ντόγος, Γιώργος Μέξης και Νικηφόρος Τσοντάκης παρέμειναν στη Βέροια με την ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα, ωστόσο την Παρασκευή 8/9 -τρεις μέρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για τους άνεργους ποδοσφαιριστές- επέλεξαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News να αποχωρήσουν.

Η ΕΙΜ, άλλωστε, επιμένει ότι θα λογίζονται ως 23αρηδες όσοι γεννήθηκαν από 1 Αυγούστου 1994 και μετά, οπότε οι τρεις παίκτες δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Football League με τη φανέλα της Βέροιας (η οποία ζητούσε, όπως και πολλές άλλες ομάδες, να ισχύσει ως ημερομηνία προσδιορισμού των 23αρηδων η 1η Ιανουαρίου 1994).

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι Ντόγος, Μέξης και Τσοντάκης (που έχουν γεννηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 1994) χαιρέτησαν και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Παράλληλα, η Βέροια ψάχνεται για πλάγιο επιθετικό και μπακ, ώστε να καλύψει τα κενά.

Απέκτησε Τριαντάφυλλο

Η τριάδα των τερματοφυλάκων έκλεισε για τη νέα σεζόν στη Βέροια. Μετά τους Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου και Γιώργο Γιαγκιόζη η ομάδα της Ημαθίας συμφώνησε και με τον Θωμά Τριαντάφυλλο.

Όπως αναφέρει το FL News, ο 21χρονος τερματοφύλακας (γεννηθείς 14-9-1996) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας και έγινε επαγγελματίας το 2015. Τη σεζόν 2015-16 πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στη Football League με τη φανέλα των Φαιάκων στην ήττα 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα (29-5-2016). Αυτή είναι και η μοναδική του συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία μέχρι σήμερα.

Το καλοκαίρι του 2016 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά τον άφησε ως δανεικό στην Κέρκυρα. Η Βέροια, πάντως, τον έκλεισε τώρα ως ελεύθερο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected