ΕΠΣ Πέλλας

Δύο ακόμη μεταγραφές ο Απόλλων Κρύας Βρύσης!

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που ανακοίνωσε σήμερα (8/9) την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Θεόδωρο Καραφουλίδη (33 ετών, μεσοεπιθετικός) που πέρσι αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου και Μιχάλη Μποζίδη (31/03/2001, μέσος) από τον ΜΑΣ Νικόπολης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά :

“Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ύστερα από μεθοδικές και προσεκτικές επαφές που πραγματοποίησε. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Καραφουλίδης Θεόδωρος, ένας παίκτες με τεράστια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Αετό Σκύδρας, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Σπάρτη, Απόλλων Καλυβίων, Άρη Πρ. Hλία κ.α.

Επίσης μεγάλη επιτυχία θεωρείται η απόκτηση (μετά από ένα μήνα διαπραγματεύσεων) του 16χρονου μέσου Μποζίδη Μιχάλη από την Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Θεσσαλονίκης κάτι άλλωστε που το έχει δείξει μέχρι στιγμής και στο χρονικό διάσημα που κάνει προετοιμασία με την ομάδα μας!

Εν τω μεταξύ πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η αποκτήσει ενός ακόμη πολύ καλού και έμπειρου ποδοσφαιριστή, ενώ οι επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται καθημερινά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected