Κατηγορίες
Basket

Την Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν την ξεγράφεις!

Τι κι αν παίζαμε με την κορυφαία του άλλου ομίλου, Λιθουανία τι κι αν οι αντίπαλοι μας ήταν το φαβορί, η ΕΛΛΑΣ απέδειξε πως δύσκολα πέφτει στο καναβάτσο!

Μια εθνική ομάδα βγαλμένη από τα καλύτερά της χρόνια έστειλε πρόωρα για διακοπές μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και φιναλίστ στις δύο τελευταίες διοργανώσεις Λιθουανία την οποία και νίκησε κατά κράτος (77-64)  χορεύοντας την συρτάκι !

Το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα, έκανε τη μεγάλη Λιθουανία να μοιάζει ομάδα της σειράς και τον Αρβιντας Σαμπόνις να μην πιστεύει αυτά που βλέπει. Μια ομάδα γεμάτη στάρ του ΝΒΑ και παίκτες που είχαν στόχο τουλάχιστον να φτάσουν και πάλι μέχρι τον τελικό και να ανέβουν στο βάθρο, θα δουν τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ από την τηλεόραση !

Και αυτό διότι τα παλληκάρια του Κώστα Μίσσα δεν ξέχασαν δα το μπάσκετ μια εβδομάδα στο Ελσίνκι και αποφάσισαν να το υπενθυμίσουν ίσως σε όσους το είχαν ξεχάσει. Ναι σε ένα από τα πιο περίεργα καλοκαίρια στην ιστορία της εθνικής  που είχε επίσης ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της σε μεγάλη διοργάνωση.

Ολα αυτά μοιάζουν μακρινό παρελθόν και την Τετάρτη κόντρα στον νικητή του αυριανού ντέρμπι Κροατία-Ρωσία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την επιστροφή της στη ζώνη των μεταλλίων και στην τετράδα μιας μεγάλης διοργάνωσης μετά από οκτώ χρόνια.

το φιλμ της αναμέτρησης στο basketa.gr

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected