Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς 1-0 (photos)


Δύο ομάδες που κάλλιστα θα μπορούσαν να προχωρήσουν αμφότερες πιο μακριά στο θεσμό του Κυπέλλου, αναμετρηθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Ο γηπεδούχος Φίλιππος, που την ερχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική, αντιμετώπισε τη Νίκη Αγκαθιάς που παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική, θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Και μόνο για τους παραπάνω λόγους, οι 300 και πλέον φίλαθλοι (η αλήθεια είναι πως αναμενόταν περισσότεροι) έσπευσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που μπορεί να είχε μόλις ένα τέρμα, είχε όμως ποιότητα και αγωνιστικό ρυθμό.

Οι “πράσινοι” πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου χάρη στο τέρμα του Γιώργου Μυλωνά στο 26ο λεπτό, ωστόσο αν δεν συμπεριληφθούν στα 4 ζευγάρια που θα προκύψουν από την αυριανή κλήρωση, τότε θα υπάρχει ένα κενό 20 ακόμη ημερών, μιας και η ΕΠΟ μετέφερε και πάλι την έναρξη της Γ Εθνικής κατά μία εβδομάδα (1/10).

Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” του Σταύρου Κωστογλίδη, έχοντας στο αρχικό σχήμα τους ανέτοιμους Ζαρογιάννη (ίωση), Ευγένη Κίτσα (προερχόταν από τραυματισμό) και Ξαγοράρη (ενοχλήσεις αλλά και ίωση), πάλεψε για το αποτέλεσμα και είχε τις καλές τους στιγμές τόσο με τον Παντελίδη σε τετ-α-τετ (απέκρουσε σωτήρια ο Κούζας) αλλά και με τον Βούλγαρη που επίσης νικήθηκε από τον νεαρό πορτιέρο.

Στη φάση του γκολ, ο Μυλωνάς σούταρε αρχικά από πλάγια θέση, ο Ιωακειμίδης απέκρουσε αλλά η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του υψηλόσωμου φορ ο οποίος σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το πρώτο τέρμα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας σε επίσημο ματς.

Εκτός του τέρματος, οι “πράσινοι” είχαν μια καλή κεφαλιά του Δημητρουλόπουλου που απέκρουσαν οι αμυνόμενοι προ της γραμμής τέρματος (η φάση αυτή στο 18′), ένα σουτ του Ραχήμ στο 33′ που πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ιωακειμίδη και μια κεφαλιά του Γιαλαμίδη στο 78′ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κωστούλη

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Αργυρίου, Δημητρουλόπουλος, Αβραμόπουλος (65′ Πιπιλιάρης), Μπενίσκος (90′ Γιοβανόπουλος), Μυλωνάς (56′ Γιαλαμίδης), Ραχήμ (56′ Δαδάκος), Καρατζάογλου.

Νίκη Αγκαθιάς : Ιωακειμίδης, Ιορδανόπουλος, Μοσχόπουλος, Κίτσας Π., Παντελίδης, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Κίτσας Ε. (87′ Λέκκας), Βούλγαρης (78′ Στυλίδης), Ξαγοράρης, Πέτκος

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected