Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Η…μεταστροφή της Δόξας Νάουσας και ο νέος ρόλος του Γιάννη Στογιάννου

Αλλαγή κατεύθυνσης για τη Δόξα Νάουσας, που τη σεζόν 2017/2018 παρουσιάζεται με νέα διοίκηση, νέο προπονητή αλλά και διαφορετικό ρόστερ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό!

Οι “ασπρόμαυροι”, που και φέτος θα αγωνιστούν στο Δημοτικό Γήπεδο Παναγιωπούλας, έδωσαν χθες τον πρώτο τους αγώνα για τη νέα σεζόν για το Κύπελλο Ημαθίας, ωστόσο το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει μιας και όλοι γνωρίζουν πως χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής.

Το πρωτάθλημα ξεκινά φέτος την 1η Οκτώβρη και η Δόξα, μετά από αρκετές ζυμώσεις και διαπραγματεύσεις, θα πορευτεί με νέα διοίκηση (δείτε ΕΔΩ) και είναι απόλυτα έτοιμη όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ για τις επερχόμενες υποχρεώσεις.

Προπονητής της ομάδας (προσωρινός όπως πηγάζει από το ρεπορτάζ) είναι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Νάουσας, Γιάννης Στογιάννος (φωτ) ο οποίος μαζί με τα αδέλφια του Ραφαήλ (συμπαίκτης) και Γιώργο (στη διοίκηση) και τα άλλα παιδιά, θα δουλέψουν για την εδραίωση της Δόξας στην Α2 Ερασιτεχνική.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και αρκετές μεταγραφές, με στόχο την ενδυνάμωση του ρόστερ αλλά και την πλαισίωση νεότερων παικτών στους ήδη υπάρχοντες εμπειρότερους.

Αναλυτικά :

Γιάννης Στογιάννος, μέσος από Αχιλλέα Νάουσας

Κώστας Γκογκόπουλος, επιθετικός από Παλασίδειο Ακαδημία

Ραφαήλ Γιαννούλης, αμυντικός από Παλασίδειο Ακαδημία

Χάρης Γεωργάκης, αμυντικός από Παλασίδειο Ακαδημία

Κώστας Μώκας, μέσος από Ολυμπιακό Νάουσας

Θανάσης Μυλωνάς, επιθετικός από Παλασίδειο Ακαδημία

Αντώνης Ψαθάς, μέσος από Αχιλλέα Νάουσας

Κώστας Σαρμπίνος, επιθετικός από Ολυμπιακό Νάουσας

Δημήτρης Γιαννούλης, επιθετικός από Αριστοτέλη Νάουσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected