Κατηγορίες
Super League 1

Στο ρελαντί η ΑΕΚ, 4-0 την ΑΕΛ

Χωρίς καν να ιδρώσει και έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους τους παίκτες της, η ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 4-0 της ΑΕΛ. Δεν πήγε ΟΑΚΑ ο Κούγιας

Ο Μάνταλος με εντυπωσιακό ψαλίδι άνοιξε το σκορ, ο Λιβάια με σούπερ ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη και η ΑΕΚ με το 4-0 επί της ΑΕΛ η Ένωση συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Το ΟΑΚΑ δεν είχε κόσμο λόγω τιμωρίας αλλά αυτό δεν επηρέασε την ΑΕΚ, η οποία πήρε τη νίκη με τον τρόπο που ήθελε: Με σοβαρότητα και χωρίς κούραση. Με τον Μάνταλο να βάζει γκολάρα από νωρίς, τον Κλωναρίδη να κάνει το 2-0 από εκπληκτική προσπάθεια Λιβάια και την τραγική ΑΕΛ να μένει με 10 παίκτες στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, οι Κιτρινόμαυροι δεν συνάντησαν καμία δυσκολία και πήραν το τρίποντο που τους φέρνει στην κορυφή μαζί με τους υπόλοιπους. Σκόραρε ο Μπακασέτας, μπήκε αλλαγή και βρήκε δίχτυα αμέσως και ο Αραούχο!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (69′ Μπακασέτας), Μάνταλος (81′ Βλαχομήτρος), Κλωναρίδης, Λιβάια (76′ Αραούχο).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (78′ Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46′ Περόνε), Λεοζίνιο (46′ Αγκάνοβιτς), Λαγός, Ναζλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected