Διάφορα

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ, απόψε στο Cafe στο 90′

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα (19:30) με στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τη σημαντική για τον “δικέφαλο” αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν απόψε οι θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Ο αλλαγμένος ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του τεστ με τα νέα αποκτήματα στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Δικέφαλος του Βορρά ξέρει ότι με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση και θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους στους υπόλοιπους ότι θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει ένα επιθετικό σχήμα με τους Πέλκα και Ελ Καντουρί (ντεμπούτο) να ξεκινάνε βασικοί σε μια προσπάθεια να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή. Στην Θεσσαλονίκη έμειναν Τσίμιροτ και Σάκχοφ οι οποίοι δεν φαίνεται αυτή την στιγμή να είναι στα βασικά πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην επιστροφή του μπροστά στο κοινό του. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παπάζογλου ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο από την χθεσινή προπόνηση και προστέθηκε στις απουσίες των Ανιέτε και Κιταμπάλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected