Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Αριστοτέλης Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας  1-3. Ο υιός (Γιάννης) σκόραρε με αντίπαλο τον μπαμπά (Χρήστος)!

Τον χαρακτήρα του φαβορί επιβεβαίωσε στο Δημοτικό Γήπεδο Παναγιωπούλας η ΑΕ Χαρίεσσας.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο αλλά κάτω από καιρικές ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη επικράτησε με 3-1 του Αριστοτέλη Νάουσας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ημαθίας.

Το γρήγορο τέρμα του Άγγελου Καϊσίδη (στο 6ο λεπτό) “έλυσε” τα πόδια των φιλοξενούμενων, που διαχειρίστηκαν διαφορετικά το παιχνίδι στη συνέχεια, μεταφέροντας την πίεση στο στρατόπεδο των “κυανολεύκων”.

Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, με ένα άκρως νεανικό σύνολο και με παίκτες που προέρχονται από τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου, προσπάθησε να ισοφαρίσει ωστόσο το ημίχρονο πέρασε χωρίς αλλαγή στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΧ βρήκε και πάλι τον τρόπο να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και με τέρμα του νεοαποκτηθέντα Συμεωνίδη, πήρε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ και ουσιαστικά “κλείδωσε” την υπόθεση πρόκριση.

Στο 63′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα και ίσως μία από τις πιο χαρακτηριστικές των τελευταίων χρόνων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Ο Γραμματικός κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιάννης Δελητζάκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΧ νίκησε τον Σάκκο και σκόραρε κόντρα στον Αριστοτέλη, στον οποίο προπονητής είναι ο πατέρας του Χρήστος!

Δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο άλλωστε…

Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Γατουρτζίδης λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπογιατζόγλου και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

Αριστοτέλης Νάουσας : Σάκκος, Μπλιάτκας, Χατζηιωαννίδης, Πανάγος (53′ Αναδός), Βασιλειάδης, Καραμπινέσης, Σαξώνης, Αλιάτσης (80′ Κουτσουπιάς), Δασκαλάκης (64′ Γατουρτζίδης), Σκούρτα, Κασάπης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης (80′ Ντίντος), Ιωαννίδης Ζ., Σταμάτης, Σαρακατσιάνος (26′ λ.τ. Λύτης), Ιωαννίδης Θ., Ίντος, Φωτιάδης (46′ Δελητζάκης), Κοτσογιαννίδης, Συμεωνίδης (83′ Δάτσης), Γραμματικός, Καϊσίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected