Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο ‘διπλό’ στο Κύπελλο! (photos+vid)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ προκρίθηκε ο Ατσαλένιος, που στο ντέρμπι της πρώτης φάσης του θεσμού επικράτησε 0-1 του Ηροδότου.

Οι «πράσινοι», παρά τις πολλές απουσίες τους, «απέδρασαν» από τη Ν. Αλικαρνασσό και κατέκτησαν ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα τους βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανόλευκοι» αιφνιδιάστηκαν στις αρχές του ματς και «ξύπνησαν» ουσιαστικά μετά το πρώτο ημίωρο. Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, είχαν τον έλεγχο, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν να διασπάσουν την καλά στημένη αντίπαλη άμυνα. Έχουν, πάντως, παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κουναλάκη, τόσο για το πέναλτι που έδωσε στους «πράσινους», όσο και για ένα που ζήτησαν λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr
περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Κανδυλάκης (54’ Παπαδάκης), Κασαπάκης (46’ Αργκιλέσι), Γαρεφαλάκης, Μωραΐτης (74’ Καραγκιόζι), Μπάμπης, Ετόφ (68’ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Προβιδάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας.

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Βρεττός, Καρβελάς (74’ Τοπάλι), Χαρίτος, Χαμαλάκης, Χατζηανδρέου (90’ Τζανής), Φραγκιαδάκης (97’ Ντραγκόντι), Ρωμανακάκης, Ξυλούρης, Ντάμπος (74’ Ρουμπάκης), Παπαδομιχελάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected