Super League 1

Τέλος εποχής με Μάσα!

Ο Πάμπλο Μάσα αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ με ανακοίνωση της.

Οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Αργεντινή και ο αρχηγός των “κιτρίνων” αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από τρία χρόνια στα οποία κατέγραψε 113 συμμετοχές και 23 γκολ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την αποχώρηση του Pablo Mazza από την ομάδα, μετά από τρία χρόνια παρουσίας και μεγάλης προσφοράς.

Ο Pablo ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον ΑΣΤΕΡΑ και να επιστρέψει στην Αργεντινή, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένεια του.

Το αίτημα του δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή επιστροφή στην πατρίδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά

Adios Pablo…”

Η δήλωση του Μάσα:

“Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου για να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Αργεντινή. Είναι μια απόφαση ζωής για μένα, και όχι καριέρας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και κυρίως για το ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα θέλω μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποχωρώ από την Τρίπολη ως οπαδός του ΑΣΤΕΡΑ και με πόνο ψυχής, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αντίο…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected