Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έπεσε πάνω σε μια…δαιμονισμένη Σπόρτινγκ!

Η είσοδος του παθιασμένου Φελίπε Πάρντο έφερε δύο γκολ στον Ολυμπιακό, ήταν όμως αργά!

Οι πρωταθλητές, που άργησαν πολύ να μπουν στο ματς, έχασαν 3-2 από την τρομερά επικίνδυνη Σπόρτινγκ και δεν πήραν τίποτα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία δοκάρια οι Λουζιτανοί.

Ήταν μία βραδιά που λίγο έλλειψε να εξελιχθεί στον απόλυτο εφιάλτη, όμως ο Ολυμπιακός στο τέλος είχε Πάρντο και πήγε ακόμα και να πάρει την ισοπαλία. Ένας Ολυμπιακός με κακό προπονητικό πλάνο (σ.σ. με τον Χάσι να κατεβάζει την ομάδα του πολύ πιο επιθετικά από το αναμενόμενο αλλά και τρία δεκάρια, Μάριν, Οφόε και Φορτούνη) αλλά και ένα… εφιαλτικό α’ μέρος είδε την Σπόρτινγκ να του βάζει γρήγορα δύο γκολ, να προσθέτει ακόμα ένα πριν το τέλος του και να έχει και δύο δοκάρια στην πρεμιέρα του Champions League.

Η είσοδος του Πάρντο άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Κολομβιανό να βάζει στο τέλος δύο γκολ και τον Ολυμπιακό να κυνηγά την ισοπαλία στις καθυστερήσεις. Το τελικό 2-3 δεν είναι καλό για τον πειραϊκό σύλλογο αλλά τουλάχιστον έβγαλε ένα νεύρο και μία αντίδραση στο τέλος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οφόε, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης (46′ Ζντιέλαρ), Καρσελά (78′ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (62′ Εμενίκε)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (87′ Ριστόφσκι), Κοάτες, Ματιέ, Χόναταν Σίλβα, Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς (72′ Μπρούνο Σέζαρ), Μπρούνο Φερνάντες (89′ Ριστόφσκι), Ακούνια, Ντουμπιά (63′ Ντουμπιά)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected