Super League 1

Μιλίνκοβιτς ο εκλεκτός!

Στο πρόσωπο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει βρει ο Αλέξης Κούγιας τον αντικαταστάτη του Αντρέ Πάους, σύμφωνα με πληροφορίες του ArenaLarissa.gr.

Μπορεί στο ρεπορτάζ των «βυσσινί» να έπαιξε έντονα τα ονόματα των Ιορντανέσκου, Ντόστανιτς και Ρόκα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλαν Μιλίνκοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ.

Το 2009, ο Μιλίνκοβιτς «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να ξεκινήσει την προπονητική. Ανέλαβε την Σπάρτακ Ζλάτιμπορ Βόντα, νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του σερβικού πρωταθλήματος, και κατάφερε να την οδηγήσει στην τέταρτη θέση και να την βγάλει στην Ευρώπη. Εκείνη την χρονιά ψηφίστηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην χώρα του. Την επόμενη σεζόν εργάστηκε στη Νόβισαντ, πηγαίνοντας και εκεί καλά ενώ πέρυσι δούλεψε στην ΟΦΚ Μπέογκραντ που παρόλο που την πήρε έχοντας ένα βαθμό σε 7 ματς, κατόρθωσε να την βγάλει 5η στο πρωτάθλημα.

Το 2013 πέρασε από τον Άρη, ενώ το 2014 ήταν στη Σέρβικη, Βόζντοβατς. Το 2015 δεν έβγαλε χρονιά στην Παρτιζάν και πήγε για το δεύτερο μισό στην Ανόρθωση. Τελευταία του ομάδα που μάλιστα απολύθηκε και πρόσφατα είναι η Βόσνικη, Μπάνια Λούκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected