Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

“Σφιχτό” παιχνίδι στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό και την φιλοξενούμενη Αναγέννηση Καρδίτσας, να κάνουν ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε τους, πριν τα επίσημα παιχνίδια κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η φιλική αναμέτρηση έληξε 1-0 χάριν του τέρματος που πέτυχε ο Σάββας Τοπαλίδης στο 65΄, όταν πήρε μέτρα στο χώρο του απο δεξιά και με διαγώνιο δυνατό σουτ παραβίασε την εστία της Καρδιτσιώτικης ομάδας.

Ήταν ένα καλό τεστ για τους προπονητές των δυο ομάδων Κώστα Νικολαΐδη και Γιώργο Βαζάκα, που είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα.

Συνθέσεις

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Ζούρκος, Σοφιάνης, Γκατσολάρι, Ντόγος. Έπαιξαν και οι Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Μενικάλι, Σισσέ, Αντωνιάδης, Δωματάς, Στεργίου, Καρακώστας.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρίκι, Μπουσδρας, Ρουσάκης, Κωνσταντινόπουλος, SUDURA, Μασούρας, Παπαευθυμίου, Μπιτέλης, Τζέκος, Πλαβούκος. Έπαιξαν και οι Κάτσικας, Χατζάρας, Καπτελι, Φλεβαρης, Μούτσιος, Καλφούτζος, Χατζής, Τζέλος, Γεωργατζιας, Πλούμης, Κολτσίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected