Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μπαϊκαρά και Καπετάνος!

Όπως ήταν αναμενόμενο ολοκληρώθηκαν οι πρώτες μεταγραφικές ενισχύσεις της Δόξας Δράμας και παίκτες των «μαυραετών» θεωρούνται πλέον ο Μπαϊκαρά και ο Παντελής Καπετάνος.

Ο πρώτος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και περνάει εργομετρικά τα οποία αναμένεται να είναι πολύ καλά και καθώς υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό από χθες αναμένεται το απόγευμα να υπογράψει.

Θεωρείται πασπαρτού καθώς μπορεί να παίξει σχεδόν σε όλο το φάσμα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1984 στην Τουρκία και ήρθε για πρώτη φορά να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σε ηλικία 17 ετών, με τη Skoda Ξάνθη να είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα. Από το 2001 ως και το 2008 παρέμεινε στην Ξάνθη, καταγράφοντας 108 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (2008-2009) στον Πανσερραϊκό και για 2 χρόνια (2009-2011) στον Παναιτωλικό.

Τη φανέλα του Πανθρακικού τη φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 και έπαιξε μαζί της στην Σούπερ Λίγκα, όπου μέτρησε συνολικά 143 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα χρώματα του Πανθρακικού, ενώ σημείωσε 11 γκολ. Τον Ιούλιο του ‘16 αποτέλεσε και πάλι μεταγραφικό στόχο της Δόξας, ωστόσο κατέληξε τελικά στα Τρίκαλα.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Παντελής Καπετάνος

Ο 34χρονος (8/6/83) Παντελής Καπετάνος, αδερφός του Κώστα που πέρσι αγωνίζονταν στην Νάουσα, συμφώνησε πρώτος στο οικονομικό και όντας πιο λογικές οι απαιτήσεις του από αυτές του Πετρόπουλου κατέληξε σε συμφωνία ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την κορυφή της δραμινής επιθετικής γραμμής. Τα εργομετρικά που ήδη έκανε προχθές έδωσαν πολύ καλά αποτελέσματα, γεγονός που σημαίνει άμεση ένταξη στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected