Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καρίτσα για Γ Εθνική!

Μεγάλη είναι η πιθανότητα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και τη θέση του Ποσειδώνα στον 2ο όμιλο της κατηγορίας, για την δευτεραθλήτρια ΑΕ Καρίτσας.

Όπως αναφέρει το pieriasport, οι άνθρωποι του συλλόγου της Πιερίας σε συνεργασία με την ομάδα της νότιας Πιερίας και την ΕΠΣ Πιερίας, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ΑΕΚ την φετινή αγωνιστική περίοδο να αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική και σήμερα είναι το πιθανότερο να έχει την απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα της αυτό, αφού ο φάκελλος έχει ήδη αποσταλεί.

Στην περίπτωση που η απόφαση για την ομάδα της περιοχής μας είναι θετική, η Πιερία θα έχει κανονικά τους δυο εκπροσώπους της στην 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής, απλά στη θέση του περσινού νταμπλούχου Ποσειδώνα, θα συμμετάσχει η ΑΕ Καρίτσας.

Σε μια τέτοια εξέλιξη δε θα πραγματοποιηθεί και το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ Άρη Κοκκινοπλιτών-ΑΕ Καρίτσας και θα θεωρηθεί ώς μη γεννόμενο το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected