Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Το 0-0 των κοριτσιών με τη Ρωσία και η τιμή στον αδικοχαμένο Πετριασβίλι

Ισόπαλη άνευ τερμάτων αναδείχθηκε η Εθνική Νεανίδων στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Πολωνία συνέτριψε με 7-0 την Γεωργία.

Από τους 12 προκριματικούς ομίλους, στην elite round θα προκριθούν όσες ομάδες καταλάβουν τις πρώτες και δεύτερες θέσεις, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση.

Συνθέσεις

ΡΩΣΙΑ: Στανόβοβα- Μπεσπαλίκοβα, Φεντότοβα (85′ Ρούζινα), Νικίτινα, Σκόντα, Κούζμινα, Κουροπάτκινα, Ντουμπόβα, Οργκάνοβα (76′ Σέινα), Τσερκάσοβα, Μάσινα.

ΕΛΛΑΔΑ: Χατζηχαριστού- Πατερνά, Καραπέτσα, Κατηρτσίδου (63′ Γούλα), Τσακίρη, Παλαμά, Πούλιου (93′ Δρακωνάκη), Παπαϊωάννου, Γεωργαντζή (83′ Σαχινίδου), Χατζηνικολάου, Καλδή.

Η ΕΠΟ τίμησε τη μνήμη ενός φίλου

Τη μνήμη του Ντέιβιντ Πετριασβίλι τίμησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επ’ ευκαιρία της συμμετοχής της Εθνικής Νεανίδων στο τουρνουά της προκριματικής φάσης του EURO 2018 το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Τιφλίδα.

Tον Δεκέμβριο του 2015 o Ντέιβιντ Πετριασβίλι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 46 ετών, προκαλώντας σοκ και θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς ήταν επιφανές και ιδιαιτέρως αγαπητό στέλεχος της UEFA (ανώτερο μέλος επιτροπών της, παρατηρητής αγώνων, venue director κ.α.).

Σε τρεις μήνες συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον πρόωρο χαμό του Ντέιβιντ Πετριασβίλι, το όνομα του οποίου δόθηκε στο γήπεδο όπου διεξήχθησαν οι δύο πρώτοι αγώνες της Εθνικής Νεανίδων. Επί τόπου βρέθηκαν όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής και καταθέσαν λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου Γεωργιανού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected