Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές, μία ανανέωση για τον…ασταμάτητο Αγροτικό Αστέρα Πλατέος!

Δύο μεταγραφές αλλά και μία ανανέωση, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τους Παύλο Ζερδαλή και Φίλιππο Βουλγαρόπουλο, ενώ συνεχίζει στην ομάδα ο Θανάσης Παπαδημητρίου.

Ο πρώτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και πρόκειται για έναν από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία (22/06/1977), με σημαντική καριέρα σε αρκετές ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας (Ατρόμητος Διαβατού, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Φίλιππο Μέσης, Νίκη Αγκαθιάς κ.α.) ενώ έχει διατελέσει και προπονητής σε Ατρόμητο Διαβατού και ΑΕ Καψόχωρας.

Στον Αγροτικό θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Φίλιππος Βουλγαρόπουλος, προσωπική επιλογή του Σάκη Παγγούρα, 16χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Αλεξάνδρειας και έχει ως κύριο προσόν του την ταχύτητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ομάδος μας είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια ανανέωση και δύο μεταγραφές για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα μας ανανέωσε την συνεργασία της με τον Θανάση Παπαδημητρίου, έναν παίκτη που βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή άνοδο από την Β’ κατηγορία. Θανάση σου ευχόμαστε καλή επάνοδο μακριά από τραυματισμούς και να εκπληρώσεις όλους σού τους στόχους.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι ο έμπειρος επιθετικός Παύλος Ζερδαλης, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Φίλιππος Βουλγαρόπουλος που πέρσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Σας ευχόμαστε να είστε υγιείς μακριά από τραυματισμούς και να εκπληρωθούν οι στόχοι σας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected