Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΟΦΗ – Ηρόδοτος 5-0

Μία ακόμα φιλική νίκη για τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, η έβδομη σε δέκα ματς, αφού επικράτησε με 5-0 στο ΒΑΚ του Ηροδότου σε ένα ματς όπου έκανε την επανεμφάνισή του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και σκόραραν πέντε διαφορετικοί παίκτες.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Ηρόδοτο σε φιλικό ματς στο ΒΑΚ σε μία αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών και επικράτησε με 5-0 σε ένα ματς όπου ήταν εμφανώς καλύτερος και ορεξάτος.

Ντεμπούτο με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στην επιστροφή του στον ΟΦΗ, ενώ σκόραραν πέντε διαφορετικοί παίκτες.

Όπως αναφέρει το gentikoule, τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, όπου δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Οικονόμου, Περογαμβράκης και Μονιάκης,σημείωσαν οι Παπαστεργιανός, Ορτέγκα, Μάνος, Μάρτος και Ογκμποε.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Σιώπης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεργιανός, Λεάλ. Πλευράκης, Κουσκουνάς, Ορτέγκα, Χαντί. Έπαιξαν και οι: Παναγιώτου, Μπολάκης, Ρούσσος, Κοιλιάρας, Όγκμποε, Μάρτος, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης, Νάστος.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Φραγκουλάκης, Προβιδάκης, Κανδηλάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Παναγιωτάκης, Αργκιλέσι, Γαρεφαλάκης, Μελισσόπουλος, Ετόφ. Έπαιξαν και οι: Κουράκης, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Μωραΐτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected