Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός στο δρόμο με…ροδοπέταλα!

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και στα δύο πρώτα ματς μάλιστα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός του Ζοζέ Ανιγκό ήρθε η ώρα να πάρει και το πρώτο του “τρίποντο” στην Super League Σουρωτή κερδίζοντας με 1-0 την Ξάνθη.

Λεβαδειακός και Ξάνθη κοντραρίστηκαν στη Λιβαδειά με φόντο τους τρεις βαθμούς και τη διατήρηση του αήττητου. Οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπραντάο  μόλις στο 3′ προηγήθηκαν με 1-0 και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζαχαριάδη.

Η ομάδα του Ανιγκό που κατόρθωσε να πάρει δύο βαθμούς από τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό διαδοχικά πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/9) και το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα και συνεχίζει πιστή στο πλάνο του προπονητή που ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρίας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης (66′ Φαβάρο), Μεντί, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος (83′ Καλτσάς), Νιάς, Ζαραδούκας, Σίλβα (72′ Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας (Π. Ορφανίδης), Καμαρά, Λουσέρο (83′ Κάστρο), Μπρίτο, Ρότσε (66′ Κίκε), Γέντρισεκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected