Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 1-2

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία στο Κύπελλο για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που απέκλεισε μία ακόμη ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής!

Το σύνολο του Γιάννη Χατζηαθανασίου, πέρασε και από την έδρα της Νέας Γενεάς και μετά τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου αφήνει εκτός Κυπέλλου και την ομάδα της Νικομήδειας.

Το τέρμα του Θοδωρή Δημούλτση στο 109′ της παράτασης, επισφράγισε το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους” από το Παλαιό Σκυλίτσι, που βλέπουν ακόμα πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που πήραν στο σκορ πριν την ανάπαυλα και με τέρμα που δέχτηκαν στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, μένουν εκτός θεσμού. Πολλά τα παράπονα για διαιτητικές υποδείξεις του κ. Τρέβλα και συγκεκριμένα για δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά… Μπροστά σε 100 περίπου θεατές και κάτω από έντονη ζέστη, τα πρώτα 20 λεπτά ήταν κυρίως αναγνωριστικά. Με κινητήριο μοχλό τον Κώστα Παπαδόπουλο, η Νέα Γενεά είχε δύο καλές στιγμές στη συνέχεια να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Άρης βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά τόσο ο Δαρδακούλης όσο και ο Τάνης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μανιόπουλο.

Στο 41′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν εκτέλεσαν γρήγορα το πλάγιο από τα αριστερά, ο Δαλήγγαρος έφυγε από τα πλάγια, “έσπασε” στον Λιλιόπουλο που ξεκίνησε κούρσα στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ, άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του Νούζι, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 72′ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Κουτσιάδης πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πέρασε δύο αντιπάλους, πάσαρε στον Νούζι, αυτός βρήκε τον Φωτιάδη και ο τελευταίος έκανε τη σέντρα με αποδέκτη τον Δαρδακούλη, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Μανιόπουλο.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε η μία από τις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι σε πτώση του Λιλιόπουλου μετά την προβολή του Καραβασίλη, με τον ρέφερι κ. Τρέβλα να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της κανονικής διάρκειας και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση. Εκεί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή στο σκορ και συγκεκριμένα στο 109′ όταν Τάνης και Δαρδακούλης άλλαξαν ωραία τη μπάλα στον άξονα, ο τελευταίος έκανε την πάσα στον κενό χώρο και ο Δημούλτσης που έφυγε στην πλάτη της άμυνας “έγραψε” με πλασέ το 1-2.

Στη συνέχεια, η Νέα Γενεά ζήτησε και πάλι πέναλτι σε μια φάση με πρωταγωνιστές τους Παγγούρα και Καραβασίλη, ωστόσο και σ αυτή την περίπτωση ο ρέφερι της συνάντησης έδειξε “παίζεται”.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Άρη να γίνονται ένα…κουβάρι στους πανηγυρισμούς, που τους φέρνει ένα βήμα πιο πέρα στο Κύπελλο και συγκεκριμένα στη φάση των “16”

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Νησελίτη

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Μυλωνάς, Τσιφλίδης (108′ Γιαννόπουλος), Παγγούρας, Καϊογλίδης (104′ Τσαχαλίδης), Δαλήγγαρος, Λιλιόπουλος, Σακαλής (58′ Συμεωνίδης), Παπαδόπουλος, Καλφούτζος.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Αντιφάκος, Μωραΐτης Δ. (10′ Αντωνιάδης), Λαζός (65′ Πορφύρης), Καραβασίλης, Κουτσιάδης, Κίτσας (80′ Δημούλτσης), Μωραΐτης Γ., Μάρτος (55′ Νούζι), Φωτιάδης, Τάνης, Δαρδακούλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected