Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που έχει νέο προπονητή, την ώρα που στην άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Δύο αναμετρήσεις που…γεμίζουν τη μέρα των ποδοσφαιρόφιλων του”Barok” Coffee-Bar στη Μερκουρίου Καρακωστή!

Ο “Θρύλος” μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλοντας να αφήσει πίσω του μια άσχημη εβδομάδα αφού είχε προηγηθεί και η ισοπαλία στην Ξάνθη. Η ομάδα του Χάσι θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στις επιτυχίες με ένα ξέσπασμα με τον Κοσοβάρο τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές. Ο Ζιλέ ετοιμάζεται για την θέση του δεξιού μπακ ενώ ο Ζντιέλαρ θα πάρει θέση στον άξονα δίπλα στον Οφόε, ενώ ο Πάρντο μετά τα δύο γκολ επί της Σπόρτινγκ, παίρνει θέση στην βασική ενδεκάδα. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας έρχεται στο Καρασϊσκάκη με νέο προπονητή με τον Σάββα Παντελίδη να αναλαμβάνει στην θέση του Στάικου Βεργέτη. Στα ευχάριστα για τους Αρκάδες η επιστροφή του Τσουκαλά στην αποστολή, ενώ εκτός παραμένουν οι Σελίν και Μπέρτος.

Λίγο νωρίτερα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην άδεια Τούμπα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή τους Ζαμπράνο και Βιεϊρίνια, αλλά και τον Λέοβατς ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Ο Παναιτωλικός μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο θα προσπαθήσει για άλλη μια καλή εμφάνιση και αν καταφέρει να πάρει κάτι θα είναι καλοδεχούμενο. Εκτός οι τραυματίες Μοράρ και Μύγας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected