Κατηγορίες
Διάφορα

Πρόγραμμα κατάρτισης στη ρωσική γλώσσα με 30% έκπτωση στα δίδακτρα. Εγγραφές έως 31/10/2017

Το πρόγραμμα για όσους επιθυμούν οδηγεί και στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΔΙΕΘΝΩΣ. Το κρατικό πιστοποιητικό είναι αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.  

Μία από τις 6 επίσημες γλώσσες στον ΟΗΕ

Η εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας πλέον φαντάζει ανάγκη στη παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας. Οι εμπορικές και τουριστικές σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία συνεχώς αυξάνονται, ισχυροποιούνται και μονιμοποιούνται. Επένδυσε στη καλή γνώση της Ρωσικής και διαφοροποιήσου.

Στόχος του προγράμματος είναι η σωστή εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στους χώρους εργασίας.

Προγράμματα σπουδών ΡΩΣΙΚΩΝ:

Α1 (Αρχικό Επίπεδο), Α2 (Βασικό Επίπεδο), Β1(Πρώτο Επίπεδο) , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο)

Δικαιούχοι της έκπτωσης για το πρόγραμμα κατάρτισης στη Ρωσική γλώσσα είναι οι κοινωνικές κατηγορίες των:  πολυτέκνωντριτέκνωνανέργων, δημοσίων υπαλλήλωνκατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων και τα μέλη των οικογενειών τους  

Το πρόγραμμα αφορά όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη ρώσικη γλώσσα χωρίς να έχουν κάποιες βασικές γνώσεις. Επιπλέον, αφορά και όλους όσοι κατά το παρελθόν έχουν αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις της ρώσικης γλώσσας και είτε δεν έχουν αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό, είτε επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό ανωτέρου επιπέδου.

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1. Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.

2. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών).

3. 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

4. Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

5. ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή σε προσομοιώσεις εξετάσεων

Κάντε την προεγγραφή σας στο επόμενο επίπεδο έως και 31/10/2017 και κερδίστε 30% έκπτωση στα δίδακτρα.

      

Ωράριο εγγραφών : Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00μ.μ.

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Πληροφορίες

www.easyeducation.gr

info@easyeducation.gr

edu@easyeducation.gr 

Τηλ1: 2311110186, Τηλ2: 2331022004

Τηλ3:  2331070102

Βέροια: Εληάς 1 & καπεταν Άγρα 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected