Κατηγορίες
Super League 1

“Βραχεία” κεφαλή με Πρίγιοβιτς!

Ο “εκτελεστής” Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν αυτός που “χάρισε” στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Παναιτωλικού στην άδεια λόγω τιμωρίας “Τούμπα”.

Ο Σέρβος διαμόρφωσε το 1-0 στο 74′ την ίδια στιγμή που ο Λουτσέσκου είχε έτοιμο τον Κουλούρη για να τον αντικαταστήσει. Θετικός ο Βιεϊρίνια που επέστρεψε στο γήπεδο των Κυπελλούχων μετά από 2.100 ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε αλλά δεν προβληματίστηκε από τον Παναιτωλικό που προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο, όμως υποχώρησε στο δεύτερο, αφήνοντας τους γηπεδούχους του Λουτσέσκου να κάνουν παιχνίδι και να βρίσκουν τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε γκολ του Πρίγιοβιτς στο 74′.

Πριν το γκολ ο Σέρβος κινήθηκε… χαμηλά, ωστόσο το’ χει αποδείξει πως μία και μόνο ευκαιρία είναι αρκετή για να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πράγματι, οι παίκτες του Μάκη Χάβου μία φορά δεν αντέδρασαν σωστά στην άμυνα και το πλήρωσαν αφού άφησαν τον “Πρίγιο” άνετο να πιάσει την κεφαλιά στην περιοχή του Κυριακίδη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάτσε (63΄ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ (53΄ Πέλκας), Πρίγιοβιτς (80΄ Κουλούρης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72΄ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (77΄ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ντίας (71΄ Μαρκόφσκι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected